Av: Min Doktor, 2019-06-19

3 anledningar till att söka vård hos Min Doktor

Med över en halv miljon behandlade patienter vet vi att vi gör skillnad för dig. Hos oss sitter du i förarsätet.

  1. Bättre tillgänglighet

    Hos oss kan du söka vård dygnet runt. Vi finns där du behöver oss, när du behöver oss. Du söker enkelt vård i vår app eller på vår hemsida och slipper sitter i långa köer. Du slipper också riskera att smittas av – eller smitta – andra på vårdcentralen.

  2. Vård på dina villkor

    Vi finns på dina villkor och vår konsultation med dig börjar när du vill det. Hos oss inleds varje besök med att du i lugn och ro svarar på några symptomspecifika frågor, därefter anpassar vi kontakten med dig utifrån det behov du har - det kan vara chat, mejl, samtal, video, provtagning eller att du skickar in bilder eller filmer.

  3. Tillgång till din patientdata

    Tack vare att den mesta av kommunikationen mellan dig och läkaren sker skriftligen, kan du enkelt komplettera med fler frågor om du har glömt något. Du har också tillgång till din patientjournal hos oss och kan gå tillbaka i efterhand och läsa vad läkaren skrivit eller till exempel se en sjukgymnastikfilm. Det är säkert och tryggt, och egentligen tycker vi det alltid borde vara en självklarhet att du har tillgång till din egen patientinformation.

Dela artikeln: