Min Doktor rustar för fortsatt expansion och utser Charlotta Tönsgård till VD

2016-04-07

Min Doktor vill frigöra resurser i primärvården genom att digitalisera rutiner och möjliggöra för patienterna att snabbt få tillgång medicinsk kompetens och erbjuder i dag sina tjänster på den svenska marknaden.

"Charlotta kan med sin erfarenhet från tillväxtföretag säkerställa att Min Doktor tar sig till nästa kommersiella fas genom att utveckla såväl organisation som teknik.”, säger Pontus Bodelsson styrelseordförande i Min Doktor.

Magnus Nyhlén som är grundare och som varit VD fram tills nu kommer att vara fullt engagerad i bolaget och rapportera till styrelsen. Han kommer att ansvara för bolagets medicinska erbjudande och den långsiktiga strategin för att bolaget ska ta en ledande position inom digital hälsovård.

”Min Doktor är nu redo att ta nästa steg på sin resa mot att bli den ledande aktören inom digital vård. Förändringen i bolagets ledning är i enlighet med den plan som vi jobbat efter i flera månader, och jag är väldigt glad att Charlotta nu har tackat ja till att bli vd”, säger Magnus Nyhlén.

För ytterligare information:

Petronella Warg, ansvarig för samhällsrelationer, +46 10-16 00 406, Head of Corporate Communications press@mindoktor.se eller besök www.mindoktor.se

Min Doktor är Sveriges ledande digitala vårdgivare. Min Doktor vill öka tillgången till snabb och säker läkarvård genom att använda ny teknik till att ge patienten större kontroll och läkaren en effektivare arbetsprocess. Läkarbesök enligt Min Doktors modell är kostnadseffektivt för både patient och samhälle.