Av: Min Doktor, 2021-10-06

Välkommen till vår nya vårdcentral på Emporia

På Min Doktor Vårdcentral Emporia kan du få hjälp av specialistläkare med bedömning, behandling, rehabilitering, receptförskrivning och remittering. Våra legitimerade sjuksköterskor hjälper dig med bland annat provtagningar, vaccinationer, omvårdnad och omläggningar. Välkommen till en modern vårdcentral där du som patient alltid står i centrum.

På uppdrag av Region Skåne har Min Doktor öppnat en helt ny vårdcentral på shoppingcentret Emporia i Malmö. Vi kombinerar traditionell primärvård med ny teknik för att ge dig som patient bästa möjliga primärvård. Utöver själva vårdcentralen har du som patient tillgång till våra vård- och vaccinationsmottagningar och den digitala tjänsten som är öppen dygnet runt.

– Vård ska vara tillgänglig när man behöver den, mitt i ens vardag. Vi är därför väldigt glada och stolta över att kunna erbjuda Malmöborna en ny vårdcentral som ett komplement till vår digitala dygnet runt-tjänst och våra befintliga vård- och vaccinationsmottagningar, säger Henrik Kangro, medicinsk chef på Min Doktor och fortsätter:

– Redan i dag finns en av våra vård- och vaccinationsmottagningar på Emporia. Genom den nya vårdcentralen kan vi bredda utbudet och erbjuda ännu mer kvalificerad vård till patienter som föredrar tidsbokning i stället för drop in-besök.

Lista dig hos oss

Välkommen in till oss på Min Doktor Vårdcentral Emporia om du vill ha hjälp eller bara är nyfiken och vill veta mer. Du hittar oss på plan 2 på Emporia, vid station Hyllie. Med tåg tar det 3 minuter från Triangeln, och 6 minuter från Malmö Central. Buss stannar vid Emporia. För dig som kör bil finns avgiftsbelagd parkering.

Dela artikeln: