Företagstjänster inom hälsa och vaccination

Kontakta oss

Min Doktor erbjuder vaccinationer och vård även till företag

Hos oss finns specialistläkare, psykologer, fysioterapeuter och barnmorskor till tjänst digitalt, samt sjuksköterskor både digitalt och fysiskt, för att förebygga, behandla och rehabilitera.

Välkommen att kontakta oss för en dialog om hur vi kan hjälpa just din organisation.

Erbjud dina medarbetare provtagning för covid-19

I takt med att covid-19 sprids står företag och organisationer inför ett helt nytt behov – att erbjuda sina medarbetare covid-tester, rådgivning, sjukskrivning och rehabilitering. Läs mer om våra tjänster kring covid-19.

Här kan Min Doktor, med den digitala vårdtjänsten och ett flertal vaccinationsmottagningar runt om i landet, hjälpa till.

Förebyggande hälsovård och vaccination på arbetsplatsen!

Som arbetsgivare kan du göra mycket för att hjälpa dina medarbetare att förbättra sin hälsa och därmed både minska sjukfrånvaron, höja produktiviteten och trivseln.

Förutom hälsokontroller, diestistsamarbete och uppmuntran till motion och friskvård kan du som arbetsgivare erbjuda medarbetarna att vaccinera sig inför influensasäsonger och annat. På våra kliniker erbjuder vi ett brett utbud av vaccinationer. Dina medarbetare är välkomna till oss, och vi kan även besöka er anläggning eller ert kontor i det fall ni avser vaccinera ett större antal av era medarbetare.

Arbetsgivare anslutna till Benify

Om ni som arbetsgivare är anslutna till Benifys tjänste- och erbjudandeplattform har ni möjlighet att att förmånligt erbjuda era anställda såväl vaccinationer som till exempel covid-19-tester från Min Doktor.

Ni hittar mer information om hälsoerbjudanden på Benify.

Skydda dig och dina kollegor mot TBE

TBE sprids via fästingar och kan orsaka allvarliga sjukdomstillstånd såsom hjärnhinneinflammation. Det finns i dagsläget ingen behandling som kan bota TBE, men vaccination ger ett bra skydd.

Läs mer

Influensavaccination hos er eller hos oss?

Influensaviruset är mycket smittsamt och ger ofta hög feber, värk i kroppen och envis hosta. Vi vaccinerar dig och dina kollegor, antingen på er arbetsplats eller på någon av våra mottagningar – valet är ert.

Läs mer

Ta ett steg på vägen mot ett friskare liv

Vill du ta kontroll över din hälsa? Påverka ditt välmående? Veta om du är i riskzonen för sjukdomar? Gör en hälsokontroll hos oss och få reda på vad du kan göra för att förbättra dina värden och förebygga besvär.

Läs mer