Nurse smiling at child whilst another takes something from the fridge

Välkommen till våra vårdcentraler

På våra vårdcentraler träffar du erfaren vårdpersonal som sätter patienten i centrum. Se nedan för information om hur du bokar tid för besök.

Vi har också ett flertal sjuksköterskeledda vård- och vaccinationsmottagningar, där du kan få hjälp med vardagliga sjukdomar, hälsoproblem, tester och vaccinationer. Mottagningarna har generösa öppettider och du behöver inte boka tid, utan kan komma på drop-in när det passar dig.

Du kan också söka vård direkt i Min Doktors digitala tjänst, som är öppen dygnet runt. Du behöver inte boka tid och får snabbt tillgång till specialistläkare inom många områden.

Min Doktor Vårdcentral Emporia

På Emporia i Malmö har vi en modern vårdcentral, där du får träffa en läkare inom 24 timmar på vardagar. Vi har också en sjuksköterskeledd mottagning, dit du kan komma på drop-in och få hjälp med lättare åkommor och vaccinationer.

Öppettider:

Vårdcentral: Mån-fre kl. 10-16

Mottagning: Mån-fre kl. 10-20, lör-sön kl. 10-18

Telefonrådgivning & tidsbokning:

Tel: 040-87 222

Min Doktor Vårdcentral & BVC Nyköping

Välkommen till Sörmlands bästa vårdcentral! I våra moderna lokaler i Rosenkälla hjälper vi dig med allt från vård och vaccinationer till barnavård, blodtryckskontroller och medicinska intyg (inklusive körkortsintyg).

Öppettider:

Mån kl. 07:30-17:30, tis-fre kl. 07:30-17

Telefonrådgivning & tidsbokning:

Tel vårdcentral: 0155-46 08 80

Tel BVC: 0722-86 81 14