Av: Min Doktor, 2021-08-20

Min Doktor öppnar vårdcentral på Emporia

All vård lämpar sig inte för digitala vårdmöten – ibland måste en läkare “klämma och känna” på besväret. Därför har vi öppnat en helt ny vårdcentral på köpcentret Emporia i Malmö. Välkommen att lista dig!

Nu har Min Doktors vårdcentral på Emporia i Malmö öppnat. På vårdcentralen kan du få hjälp av både specialistläkare, legitimerade sjuksköterskor och distriktssköterska. Utöver själva vårdcentralen har du som listad patient tillgång till våra vård- och vaccinationsmottagningar i Malmö och den digitala tjänsten. Allt i ett!

Vård- och vaccinationsmottagning

I anslutning till vårdcentralen på Emporia finns också en av våra vård- och vaccinationsmottagningar. Där får du hjälp med vanliga sjukdomar och hälsoproblem, hälsokontroller, blodtrycksmätning och vaccinationer. Mottagningen har öppet både kvällar och helger och bemannas av erfarna sjuksköterskor. Läkare och specialister finns alltid tillgängliga på länk för att ställa diagnos, besluta om behandling och vid behov förskriva recept.

Vård online

När vårdcentralen och vård- och vaccinationsmottagningen är stängd kan du alltid få snabb hjälp av specialistläkare, barnmorskor, fysioterapeuter, psykologer och sjuksköterskor i vår app och på mindoktor.se. Var du än är, dygnet runt. Utan att boka tid!

Lista dig hos oss

Du kan enkelt lista dig på Min Doktor Vårdcentral Emporia genom länken nedan. Vi strävar efter att du vid varje besök ska få träffa samma läkare, om det är viktigt för dig.

Jag vill lista mig

Läs mer om Min Doktor Vårdcentral Emporia

Min Doktor Vårdcentral Emporia ingår i Hälsoval Skåne och erbjuder vård på uppdrag av Region Skåne.

Dela artikeln: