Av: Min Doktor, 2021-10-06

Min Doktor öppnar vårdcentral på Emporia

All vård lämpar sig inte för digitala vårdmöten – ibland måste en läkare “klämma och känna” på besväret. Därför har vi på uppdrag av Region Skåne öppnat en helt ny vårdcentral på köpcentret Emporia i Malmö.

– Nu breddar vi utbudet och är glada över att kunna erbjuda en ännu mer heltäckande vård. Genom vår digitala tjänst och våra fysiska vårdcentraler kan vi ge dig det bästa av båda världar utefter ditt medicinska behov, säger Henrik Kangro, medicinsk chef hos Min Doktor.

Nu har Min Doktors vårdcentral på köpcentret Emporia i Malmö öppnat – köpcentret ligger vid Hyllie station, sista stopp innan Öresundstågen fortsätter mot Kastrup och Köpenhamn. På vårdcentralen kan du få hjälp av både specialistläkare och legitimerade sjuksköterskor med dina sjukdomsbesvär. Utöver själva vårdcentralen har du som listad patient tillgång till våra vård- och vaccinationsmottagningar i Malmö och den digitala tjänsten. Allt i ett!

Vård- och vaccinationsmottagning

I anslutning till vårdcentralen på Emporia finns också en av våra vård- och vaccinationsmottagningar. Där får du hjälp med vanliga sjukdomar och hälsoproblem, hälsokontroller, blodtrycksmätning och vaccinationer. Mottagningen har öppet både kvällar och helger och bemannas av erfarna sjuksköterskor. Läkare och specialister finns alltid tillgängliga på länk för att ställa diagnos, besluta om behandling och vid behov förskriva recept.

Vård online

När vårdcentralen och vård- och vaccinationsmottagningen är stängd får du snabb hjälp av specialistläkare, barnmorskor, fysioterapeuter, psykologer och sjuksköterskor i vår app och på mindoktor.se. Var du än är, dygnet runt och utan att boka tid!

Lista dig hos oss

Du kan enkelt lista dig på Min Doktor Vårdcentral Emporia genom länken nedan. Vi strävar efter att du vid varje besök ska få träffa samma läkare, om det är viktigt för dig.

Jag vill lista mig

Läs mer om Min Doktor Vårdcentral Emporia

Min Doktor Vårdcentral Emporia ingår i Hälsoval Skåne och erbjuder vård på uppdrag av Region Skåne.

Dela artikeln: