Av: Min Doktor, 2021-12-06

5 anledningar till att söka vård hos Min Doktor

Bättre tillgänglighet, vård på dina villkor och återbesök hos samma behandlare. Hos Min Doktor sitter du i förarsätet.

 1. Bättre tillgänglighet

  Hos oss kan du söka vård dygnet runt. Vi finns där du behöver oss, när du behöver oss. Du söker enkelt vård i vår app eller på vår hemsida och slipper sitta i trånga väntrum. Du slipper också riskera att smittas av – eller smitta – andra på vårdcentralen.

 2. Vård på dina villkor

  Vi finns på dina villkor och vår konsultation med dig börjar när du vill det. Hos oss inleds varje besök med att du i lugn och ro svarar på några symptomspecifika frågor, därefter anpassar vi kontakten med dig utifrån det behov du har – det kan vara chatt, mejl, samtal, video, provtagning eller att du skickar in bilder eller filmer. 

 3. Återbesök hos samma behandlare

  Du kan enkelt komma på återbesök hos samma läkare, psykolog eller fysioterapeut hos oss, i de fall du behöver följa upp effekten av ett läkemedel eller om du behöver flera behandlingar.

 4. Tillgång till din patientdata

  Tack vare att den mesta av kommunikationen mellan dig och behandlaren sker skriftligen, kan du enkelt komplettera med fler frågor om du har glömt något. Du har också tillgång till din patientjournal hos oss och kan gå tillbaka i efterhand och läsa vad behandlaren skrivit. Det är säkert och tryggt, och egentligen tycker vi det alltid borde vara en självklarhet att du har tillgång till din egen patientinformation.

 5. Ständigt i framkant

  Min Doktor jobbar hela tiden med att få fram nya tjänster och lösningar för att ge dig en bättre vård. Hos oss kan du få digital uppföljning och behandling av din astma, samla alla dina vaccinationer på ett digitalt vaccinationskort och få hjälp av både läkare, psykologer, barnmorskor, fysioterapeuter och sjuksköterskor – för att nämna några exempel.

Dela artikeln: