Av: Min Doktor, 2020-01-29

Nu kan du få digital vaccinationsrådgivning hos oss

Ska du ut och resa? Har du funderingar om ditt grundskydd? Eller undrar du varför vattkoppsvaccin kan vara en bra idé för dina barn. Nu kan du chatta med en av våra erfarna sjuksköterskor och få vaccinationsrådgivning oavsett var du är.

I vår digitala vaccinationsrådgivning kan du chatta med en av våra erfarna sjuksköterskor som ger dig tips och råd om vaccinationer. Du kan få hjälp med allt från huruvida du behöver fylla på ditt grundskydd, till att få råd om ditt barns vaccinationer eller tips om när du behöver påbörja din vaccination inför en resa och vilka vaccin du behöver.

– För oss är det viktigt att lyssna in patienten och vilken information som hen vill ha, och ju mer information om patienten som vi får reda på desto bättre blir vaccinationsråden, förklarar Camilla Fridström, sjuksköterska på våra drop-in-mottagningar i Göteborg och online, och fortsätter:

– En stor fördel är att vi hjälper dig att veta när du behöver påbörja dina vaccinationer för att få en så bra och kostnadseffektiv vaccinationsplan som möjligt inför exempelvis TBE-säsongen eller en resa - ofta är det tidigare än du tror. Dessutom kan vi hjälpa till med vilken information du behöver ha med dig när du ska vaccinera dig, exempelvis att du bör ta reda på vilka vaccin du redan har sedan tidigare, så slipper du göra det när du väl är på plats hos oss.

Rådgivningen är kostnadsfri. Efter rådgivning får du 10 procent rabatt vid ditt nästa vaccinationstillfälle på någon av våra kliniker.

Dela artikeln: