Av: Min Doktor, 2021-10-16

Områdeschef Siv Björn “På Min Doktor tar vi tillvara på allas kompetenser och önskemål”

foto: Flamingo Images - stock.adobe.com

Siv Björn är områdeschef på Min Doktors klinik i Umeå. Här förklarar varför hon sökte sig till Min Doktor och delar med sig av vad det bästa med hennes jobb är.

Vem är du och vad gör du på Min Doktor?

– Jag heter Siv Björn och jag är områdeschef på Min Doktors klinik i Umeå. “Vilket ovanligt efternamn kanske du tänker.” Jo, det är ganska unikt. Jag är född och uppvuxen i Norrbotten med finska som inslag, så det innebär att jag har sisu och står djupt rotad som en norrländsk fura när stormen viner runt knutarna. Det är väl detta som gjort att jag arbetat som chef och ledare i mer än 22 år på olika nivåer inom landsting men även på myndighet.

Varför sökte du dig till Min Doktor?

– Jag har alltid varit nyfiken av mig och velat utforska saker och ting så även i jobbet, vilket bidrog till att jag hamnade på Min Doktor våren 2019. Mitt uppdrag blev områdeschef, men innan det fanns en klinik på plats i Umeå fick jag arbeta på vår kvalitetsavdelning. Att kunna kombinera mitt uppdrag som områdeschef med mina uppdrag på vår kvalitetsavdelning har gett mig ett stort nätverk och många härliga arbetskamrater runt om i landet. Jag har också hunnit med att arbeta en sommar på våra kliniker i Göteborg, ett äventyr som gav många fina minnen och nyttiga erfarenheter. Min resa på Min Doktor tycker jag är ett bra exempel på hur det är att jobba på Min Doktor – vi tar tillvara på våra medarbetares kompetenser och önskemål, och ser till att man får möjlighet att utvecklas.

”Vi värnar om varandra och visar omtanke för våra patienter och kollegor.”

Siv Björn, områdeschef Umeå

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Det bästa med mitt jobb är att jag har ett omväxlande uppdrag och många härliga arbetskamrater från norr till söder som jag kan utbyta tankar och åsikter med, skratta med, men även ventilera livets svårigheter med. Att vi så ofta får positiv feedback från våra patienter och kunder, där de tycker att vi levererar både kvalitet, omtanke, professionalitet och god service, är en annan viktig morot på jobbet. 

Hur är det att jobba på Min Doktor?

– Jag trivs verkligen! Vi värnar om varandra och visar omtanke för våra patienter, kollegor och alla andra som vi möter i vår vardag. Här finns också många möjligheter att utvecklas och lära sig nytt, inte minst genom att det är lätt att få igenom idéer och få prova om vingarna bär. 

Om du vill veta mer om hur det är att jobba här och se vilka lediga tjänster som finns hos oss är du välkommen att titta in på vår jobbsajt: jobb.mindoktor.se

Dela artikeln: