Den manliga sexlusten

Har du nedsatt sexlust, problem med ståndet eller kommer du för snabbt? Prata med oss så hjälper vi dig.

Sök vård

Öppet alla dagar, dygnet runt.

Varför har jag minskad sexlust?

Kroppen, sexualiteten och livet i övrigt hänger ihop. Minskad sexlust kan vara ett tecken på att något inte stämmer. Kanske har du druckit mer alkohol än vanligt, är stressad eller känner dig bekymrad över något? 

Prestationsångest och negativa tankar, orsakade av stress, trötthet eller relationsproblem, kan påverka sexlusten. Osäkerhet över den egna kroppen, könsidentiteten eller sexuella läggningen kan också skapa oro.

Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att hitta tillbaka till lusten och njutningen igen.

Få hjälp med minskad sexlust

Man söker vård

Så får du hjälp

Du som fyllt 16 år kan själv söka vård hos oss. Besök hos sjuksköterska är kostnadsfria för alla oavsett ålder. Besök hos läkare eller psykolog är kostnadsfria till och med det år som du fyller 19. Därefter är patientavgiften för ett besök 100 kr.

Hos Min Doktor är du i trygga händer – vi kan sexuell hälsa och ser till att du får den hjälp som du behöver. Vi har dessutom tystnadsplikt och allt som förs in i din journal skyddas av sekretess.

Erektionsbesvär

Har du svårt att få upp den vid samlag eller besväras du av för tidig utlösning? Ibland händer det saker med kroppen som gör det svårt att bli upphetsad och njuta.

Erektionsproblem, så kallad erektil dysfunktion, innebär problem med att få eller behålla en erektion. De flesta män drabbas någon gång av detta.

Orsaken till erektionsproblem varierar och kan bland annat bero på minskad lust, oro, stress eller att du har druckit alkohol eller använt nikotin (till exempel snusat eller rökt).

Få hjälp med erektionsbesvär

Vi kan manlig sexuell hälsa

Hos Min Doktor kan du få hjälp med det mesta som rör kropp och sexualitet – från herpes, prostataförstoring och erektionsproblem till utslag, smärta i pungen och sveda när du kissar.

Vi hjälper dig också med vaccination mot hepatit A och hepatit B.

Kontakta oss, så ser våra erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer till att du får den hjälp som du behöver – givetvis skyddat av tystnadsplikt och sekretess. Hos Min Doktor kan du känna dig trygg.