Kvinnors hälsa hos Min Doktor

När vi pratar om kvinnlig hälsa kan det röra sig om alltifrån besvär som mensvärk och urinvägsinfektion till PMDS och inkontinens.

När vi pratar om kvinnlig hälsa kan det röra sig om alltifrån besvär som mensvärk och urinvägsinfektion till PMDS och inkontinens.

Vi har samlat det du behöver veta om vanliga symptom, behandling och vad du kan göra själv vid olika typer av tillstånd och besvär.

När kan Min Doktor hjälpa?
Hör av dig till oss om du har frågor som rör kvinnlig hälsa, som exempelvis mensvärk eller hormonella humörsvängningar. Vi tittar på dina symptom och hjälper dig med både diagnos och eventuell behandling.

Klimakteriet

I samband med klimakteriet upplever de flesta kvinnor någon form av obehag. Besvären kan vara alltifrån lindriga till starkt begränsande. Det är hur du mår som avgör om du behöver behandling eller inte.
Åsa Lessing
är en av våra legitimerade barnmorskor.

Kontakt med barnmorska

Min Doktor kan hjälpa gravida kvinnor dygnet runt online. Genom ökad tillgänglighet vill vi få de gravida att känna sig säkrare och mindre oroliga. Foglossning, förstoppning, illamående, förlossningsrädsla och trötthet. Det är några av de tjugotal åkommor som Min Doktor kan hjälpa gravida kvinnor med.

0:-

Hur vet jag om jag behöver söka vård?

Här listas några exempel på när du kan söka vård:

  • Du vill ha rådgivning kring din graviditet.
  • Du har klimakteriebesvär.
  • Du lider av PMS eller PMDS.
  • Du har problem med mensvärk.
  • Du behöver vägledning vid val av preventivmedel.