Av: Min Doktor, 2019-05-07

Två nya Min Doktor Kliniker – och fler kommer

Nu kan du träffa sjuksköterskor på Min Doktors kliniker på Maxi ICA Stormarknad i Kungälv och Botkyrka. Senare i maj öppnar vi även på Maxi ICA Stormarknad Barkarby och i juni öppnar vi på Maxi ICA Stormarknad i Enköping.

På Min Doktor Kliniken kan du som patient få hjälp med sjukvård, tester och vaccinationer av en sjuksköterska på plats och läkare på länk. Det finns redan åtta drop-in-kliniker i Stockholm och Göteborg, och Min Doktor planerar nu för en snabb expansion av fler kliniker över hela landet. 10–15 nya kliniker kommer att öppnas årligen de närmaste åren.

– Våra patienter uppskattar att de kan uträtta vårdärenden och vaccinationer under exempelvis helger och kvällar och utan att behöva boka tid, säger Olof Fredricson, ansvarig för Min Doktor Kliniken.

Som små vårdcentraler

På drop-in-klinikerna träffar du en sjuksköterska som med hjälp av läkare på länk kan ställa diagnos och behandla exempelvis bihåleinflammation och halsfluss. Sjuksköterskorna utför även vaccinationer och blodtryckstester.

– Just nu är vi i full gång med TBE-vaccinationer. Vi ser att vi gör en otrolig skillnad när vi hjälper folk att vaccinera sig när det passar dem bäst. Vår tillgänglighet och service är något som vi vet att våra kunder uppskattar, säger Olof Fredricson.

Dela artikeln: