Hitta lusten igen

Att inte känna sexlust kan vara ett tecken på att något inte står rätt till. Prata med oss, så hjälper vi dig.

Sök vård

Öppet alla dagar, dygnet runt.

Alla kan drabbas av minskad lust

Kroppen, sexualiteten och livet i övrigt hänger ihop. Ibland, när något inte stämmer, kan din sexlust påverkas. Kanske för att det gör ont någonstans eller för att du tänker negativa tankar?

Hör i så fall av dig till oss, så hjälper vi dig att hitta tillbaka till lusten och njutningen igen.

Hos Min Doktor är du i trygga händer – vi kan sexuell hälsa och ser till att du får den hjälp som du behöver. Vi har dessutom tystnadsplikt och allt som förs in i din journal skyddas av sekretess.

När kroppen gör det svårt att njuta

Ibland händer det saker med kroppen som gör det svårt att bli upphetsad och njuta. Kanske känner du smärta vid samlag eller besväras av tidig utlösning?

Hos Min Doktor kan du få hjälp med det mesta som rör kropp och sexualitet – från herpes, mensvärk och erektionsproblem till utslag, flytningar och svamp i underlivet.

Vi skriver också ut preventivmedel och hjälper dig med vaccination mot HPV, hepatit A och hepatit B.

När tankarna kommer i vägen för lusten

Hur du mår rent allmänt har stor inverkan på din hälsa och sexlust.

Ibland kan negativa tankar, orsakade av stress, trötthet, prestationsångest eller relationsproblem, påverka lusten negativt. Osäkerhet över den egna kroppen, könsidentiteten eller sexuella läggningen kan också skapa oro.

Hos Min Doktor får du råd, stöd och hjälp för att hantera dina negativa tankar och hitta lusten igen.

Vi kan sexuell hälsa

Kontakta oss, så ser våra erfarna läkare, sjuksköterskor, barnmorskor och psykologer till att du får den hjälp som du behöver – givetvis skyddat av tystnadsplikt och sekretess. Hos Min Doktor kan du känna dig trygg.