Av: Min Doktor, 2019-05-24

Ställ en fråga till vår psykolog Olof

Varje vecka svarar Min Doktors psykolog Olof Johansson på frågor om föräldraskap, familjeliv och barn på alltforforaldrar.se. Ta chansen att få vägledning i något du funderar över.

Olof Johansson är psykolog hos Min Doktor och jobbar med verksamhetsutveckling av Min Doktors tjänster för psykisk ohälsa. Olof har under lång tid arbetat med att behandla relations- och familjerelaterade problem och forskar på “Digital behandling och återfallsprevention vid depression”. Hos alltforforaldrar.se kan du ställa en fråga till Olof.

– Många föräldrar går igenom liknande situationer, trots det är det vanligt att man känner sig ensam och hjälplös i en situation med sitt barn eller sin familj. Genom att ställa en fråga till mig får man inte bara svar själv, utan kan också hjälpa andra med liknande funderingar, säger Olof Johansson, psykolog hos Min Doktor.

Du ställer frågan på alltforforaldrar.se/psykisk-ohalsa. Det kan handla om allt från att ditt barn är oroligt på natten, till att syskonen inte kommer överens. Varje torsdag publiceras ett urval av veckans frågor och svar. Du kan givetvis välja att vara anonym.

Dela artikeln: