Av: Min Doktor, 2022-03-23

Smidig vård- och vaccinationslösning för ditt företag

Du vet väl att du som arbetsgivare kan göra mycket för att dina anställda ska ha goda förutsättningar för att hålla sig friska? Bara genom att till exempel erbjuda dina anställda vaccination mot influensa, så minskar risken för smittspridning och sjukfrånvaro på arbetsplatsen. 

På Min Doktors vård- och vaccinationsmottagningar erbjuder vi ett stort antal tjänster som alla syftar till att du och din personal snabbt och lättillgängligt ska kunna lösa era vård- och vaccinationsbehov. Våra sjuksköterskor kommer gärna ut till din arbetsplats för att på ett effektivt sätt hjälpa er på plats.

Här är några exempel på vad vi kan hjälpa till med

Influensavaccination
Öka chansen för att hålla er friska under vintersäsongen. Vaccin mot säsongsinfluensa finns tillgängligt från och med mitten av november varje år.

Resevaccination
Har du personal som utför tjänsteresor till andra länder? Min Doktor erbjuder ett brett sortiment av vaccin till den som ska resa utomlands.

TBE-vaccination
Arbetar ni i skog och mark? TBE sprids genom fästingar och risk att bli smittad finns i stora delar av Sverige. Cirka 30 procent av de som drabbas får bestående men i form av till exempel hjärntrötthet, minnesproblem och problem med finmotorik och balans. Antalet TBE-fall har ökat drastiskt det senaste året, dubbelt så vanligt jmf med året 2020, men vaccination i flera doser ger ett fullgott skydd.

Vill du veta mer?

Kontakta oss genom att maila till b2b@mindoktor.se, så hjälper vi ditt företag med en smidig lösning för just er.

Dela artikeln: