Flera fördelar med att träffa psykolog online
Sedan snart ett år tillbaka kan du träffa psykolog online hos Min Doktor. Våra psykologer behandlar med KBT, kognitiv beteendeterapi. Flera studier visar att KBT online är jämförbart med att träffa psykologen via ett fysiskt möte.
Smidigaste sätten att förnya och hämta ut ditt recept
Du vet väl att du kan förnya ditt recept med oss oavsett var du är i sommar – det enda som krävs är internetuppkoppling.
Ta kontroll över din astma
Nu kan Min Doktor hjälpa dig med digital uppföljning och behandling av din astma tillsammans med AsthmaTuner. Hos oss kan du följa din astma dag för dag, och du får individuella behandlingsrekommendationer baserat på din situation och hur du mår just idag.
3 anledningar till att söka vård hos Min Doktor
Med över en halv miljon behandlade patienter vet vi att vi gör skillnad för dig. Hos oss sitter du i förarsätet.
Ställ en fråga till vår psykolog Olof
Varje vecka svarar Min Doktors psykolog Olof Johansson på frågor om föräldraskap, familjeliv och barn på alltforforaldrar.se. Ta chansen att få vägledning i något du funderar över.
Två nya Min Doktor Kliniker – och fler kommer
Nu kan du träffa sjuksköterskor på Min Doktors kliniker på Maxi ICA Stormarknad i Kungälv och Botkyrka. Senare i maj öppnar vi även på Maxi ICA Stormarknad Barkarby och i juni öppnar vi på Maxi ICA Stormarknad i Enköping.
Du får bättre vård när våra läkare granskar varandra
Vart tjugonde ärende i Min Doktor anonymiseras och granskas av läkarna. På så sätt ser vi till att du får bästa möjliga vård hos oss.
Över 20 specialistläkare direkt i din telefon
Hos Min Doktor arbetar 150 specialistläkare inom drygt 20 olika specialistområden. Dessutom arbetar barnmorskor, psykologer och sjukgymnaster i tjänsten. Behandlarna har direktkontakt med varandra i vår tjänst och hjälps åt för att ge dig bästa möjliga vård.
Detta är Min Doktor Kliniken
Sedan november 2018 äger Min Doktor “Minutkliniken” som under våren byter namn till Min Doktor Kliniken. Tillsammans med drop-in-klinikerna gör Min Doktor nu din vård ännu mer tillgänglig och effektiv.
Så går det till när du träffar psykolog hos Min Doktor
Det är vanligt att någon gång i livet drabbas av psykisk ohälsa. Genom att träffa en psykolog online kan du snabbt få hjälp när det passar dig. Här berättar vi hur det går till när du träffar en psykolog hos Min Doktor.
ic_newsletter
Vill du ha våra utskick?

Tillåt oss att berätta för dig om vi t.ex. utökar vårt utbud samt att skicka nyhetsbrev och tips som vi tror kan vara relevanta för dig.

E-postadress
Vi lämnar inte ut din adress till någon annan.